BejelentésPályázati Önsegítő Chat Club
Pályáznál? A PÖCC beindít.

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
SZERETETTEL KÖSZÖNTÖK MINDENKIT HONLAPOMON!


Én, mint a PÖCC szellemi anyja, úgy döntöttem,  hogy nem hagyom évekre egy fiók mélyén porosodni az ötletemet, hanem életre hívom. Jó hír, hogy még pályázatot sem kellett benyújtanom, hogy megszerezzem az induláshoz szükséges tőkét. A megvalósítás ugyanis egyetlen fillérbe sem került és a klubtagság is teljesen ingyenes.


Gyertek és csatlakozzatok ti is!


Belépés a chat clubbaSmile


És PÖCC-re beindulunk.


A Pályázati Önsegítő Chat Club célja egy olyan közösség szervezése a Békési Kistérségi Társulás területén, melynek tagjai támogatást nyújtanak egymásnak abban, hogy a pályázati lehetőségeket minél jobban  kiaknázhassák. Információkat, tapasztalatot cserélhetnek.


A weboldal elkészítésének alapötlete akkor merült fel bennem, amikor részt vettem a Békési Kistérségi Társulás által szervezett pályázatíró és pályázati készségfejlesztő tanfolyamon. Az volt a feladatunk, hogy a kistérség fejlődését szolgáló projekteket generáljunk, melyek majdan a jövőben pályázatok útján megvalósíthatók lennének. Ki is töltöttem a pályázati adatlapot, utána jártam, hogy mennyibe kerül egy profi weblap elkészíttetése és üzemeltetése, majd a kapott néhány százezres nagyságrendű összegű költségvetést látva elgondolkoztam,  vajon lesz-e ilyen és hasonló tervek megvalósítását célzó pályázati kiírás a közeljövőben és sikerül-e összehozni az induláshoz szükséges tőkét.  Mikor lesz az ötletemből működő projekt?
Aztán ismét mérlegeltem a dolgot és azt mondtam: most.  És megvalósítottam gyakorlatilag 0  forintos költséggel, néhány nap alatt. Íme a végeredmény.

Nos lehet, hogy "kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk", úgyhogy fogyasszátok egészséggel!A hangsúly az önsegítésen van, hiszen ahogy a régi magyar közmondás is tartja:


"Segíts magadon, Isten is megsegít."


A club tagjai információkat cserélhetnek egymással, illetve szakértők bevonásával segítséget kaphatnak a pályázatokkal kapcsolatos problémáik megoldásához.


Ezen kívül szeretném, ha szorosabb kapcsolat alakulna ki a térségben élők között, hiszen egy közösségi oldalnak épp az a célja, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket, a kommunikáció kötetlen formáját kínálva. A pályázati tapasztalat cserén kívül a tagok itt barátokra, üzleti partnerekre is találhatnak.

Ráadásul bárki, bármikor, bárhonnan csatlakozhat a clubhoz csak internet hozzáférésre van szüksége,  nincs sem helyhez, sem időhöz kötve. Így kényelmesen akár este otthon a fotelben ülve chatelhet a többiekkel.


A weboldal másik fontos funkciója, hogy ingyenes hirdetési felületet biztosítson a Békési Kistérségi Társulás területén található különféle gazdasági és civil szervezeteknek, önkormányzatoknak, vállalkozásoknak, hogy tevékenységükkel megismertethessék az ide látogatókat.


Egyben helyi adatbázisként is működhetne, hiszen a tagoknak lehetőségük nyílik bemutatni tevékenységüket, megadni elérhetőségeiket.
Bizonyára mindannyian tapasztaltuk már milyen kevéssé ismerjük a környezetünkben élőket. Például próbálunk keríteni egy vízvezeték szerelőt és nem is tudjuk, hogy a szomszédunk történetesen azzal foglalkozik. De akik csatlakoznak a chat klubhoz, azok széles körben ismertté válhatnak.


Szeretném ezen a fórumon közelebb hozni a Békési Kistérségi Társulás területén élőket, hogy jobban megismerhessük egymást.


Akinek nincs saját honlapja, itt ingyenesen lehetősége nyílik bemutatkozó felületet igényelni, ahol vállalkozását, projektjeit, bemutathatja, ismertetheti terveit, céljait, illetve partnereket találhat azokhoz.


A weblapot igyekszem folyamatosan fejleszteni, frissíteni, ezért kérek minden látogatót, hogy írja meg véleményét, észrevételeit, javaslatait az oldallal kapcsolatban. Sőt bármily meglepő a kritikát is szívesen veszem, hiszen saját hibáiból tanulhat legtöbbet az ember.


Mivel nem vagyok profi honlapszerkesztő (tulajdonképpen ez az első próbálkozásom e-téren) ezért nézzétek el nekem hiányosságaimat, de ígérem a jövőben igyekszem minél színvonalasabb oldalt szerkeszteni, éppen ezért tisztelettel megkérek minden idelátogatót, hogy segítse munkámat információkkal legyen az valamilyen pályázattal kapcsolatos, vagy akár a Kistérség életéről, eseményeiről, vagy közérdekű közleményekről szóló híradás.


Köszönöm, hogy felkerestétek honlapomat.


 
Információ kérés, bemutatkozó felület igénylése, illetve közlemények, híranyag, képek küldése az alábbi e-mail  címre történhet:


pocc.bekes@gmail.com


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!